Ahoj, mám zájem o mechovou stěnu na míru, ale nejsem si úplně jistý, co všechno zahrnuje cena. Je cena uvedena na webu konečná, nebo existují nějaké další poplatky za instalaci, dopravu nebo výběr konkrétního rámu? Děkuji za vaše zkušenosti a případné doporučení.
top of page
Februrary 2020
NABIKO BOOT CAMP - CAMEROON, Yaoundé, 24 - 28.02.2020
SEEDS e.V. together with O'BOTAMA Yaoundé, CAMEROON
This is the week-long event that kicked off the NABIKO mentoring program of SEEDS e.V. network and O'BOTAMA incubator.
bottom of page
Děkuji moc za upřesnění, to mi opravdu pomohlo. Také jsem měl obavy, zda nebudou nějaké skryté poplatky. Určitě se na ně obrátím a domluvím detaily.
Ahoj! Cena, kterou najdeš na webu https://www.ekomoss.cz/mechova-stena-cena-na-miru/ obvykle zahrnuje všechno – od výroby stěny na míru až po instalaci. V ceně je zahrnuto i výběr rámu a jeho přizpůsobení dle požadavků. Pokud jde o dopravu, obvykle se řeší na základě tvé lokality, ale pokud jde o větší zakázky, doprava může být zahrnuta zdarma. Instalace je také součástí ceny, takže nemusíš mít obavy o žádné skryté poplatky. Celkově je to velmi transparentní proces a nikdy jsem neměl problém s tím, že by se v ceně objevily nějaké nečekané náklady. Doporučuji!